Siirry suoraan sisältöön

Yksityinen kielitoimisto

Yksityinen kielitoimisto tarjoaa kaikki kielipalvelut käyttöösi

Yksityinen kielitoimisto

Kielitoimistomme hoitaa kaikenlaisia kielipalveluita. Meiltä löytyy ammattitason palvelua, oli toiveenasi sitten oikeinkirjoitus, puhtaaksikirjoitus tai vaikka käännöstyö. Saat meiltä käyttöösi alan ammattilaiset monilla eri kielillä ja suurella osaamistasolla. Me otamme projektisi innolla vastaan ja tarjoamme sinulle ammattitaitoa siellä, missä tarvitset.

Meiltä löytyy vuosien kokemus kielipalveluiden tarjoamisesta. Kielitoimisto sijaitsee Helsingissä, aivan keskustan tuntumassa. Voit toimittaa projektisi meille joko fyysiseen toimipisteeseen tai sitten sähköisesti. Sinun ei tarvitse olla Helsingistä kotoisia asioidaksesi kanssamme, sillä voit toimittaa työsi meille sähköisessä muodossa, ja me palautamme sen siinä muodossa kuin haluat. Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä, sillä me hoidamme kaikki projektit aina pienistä oikolukutehtävistä suurempiin projekteihin saakka.

Jätä meille tarjouspyyntö

Pyydä tarjous projektillesi alan ammattilaiselta

Vastaamme tarjouspyyntöösi jo 48 tunnin sisällä. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä vastaustasi.

Kielitoimiston työntekijät  * Emme jaa tietojasi.

  Autamme sinua kaikenkokoisissa projekteissa

  Yksikään projekti ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Voit lähettää meille joko yksittäisiä lomakkeita tai sitten kokonaisen kirjan. Autamme myös kaikenlaisten tiedostojen kanssa, eikä lähettämäsi tiedoston muodolla ole väliä. Halutessasi voit myös postittaa käsinkirjoitetut työt meille tai tuoda ne itse meidän toimistollemme. Pääosaamiseemme kuuluu niin käännöstyöt, kieliasu, oikeinkirjoitus kuin monet muut kielipalvelut. Pidämme huolen siitä, että saat käyttöösi oikean ammattilaisen, jonka osaamistaso vastaa tarpeisiisi. Jos tarvitset esimerkiksi juridisia käännöksiä, ne hoitaa lakialan termistöön erikoistunut kielenkääntäjämme. Voit siis jättää meille kaikenlaiset projektit ja me pidämme huolen siitä, että ne valmistuvat ajoissa.

  Kielitoimiston työntekijä

  Keskity olennaiseen ja jätä kielioppi ammattilaiselle

  Miksi et jättäisi kieliopillisia asioita ammattilaisen huoleksi? Jos haluat keskittyä olennaiseen, voit palkata avuksesi ammattilaisemme. Esimerkiksi gradun tai lopputyön kirjoittaminen sujuu huomattavasti helpommin ja mukavammin, kun ei tarvitse huolehtia tekstin oikeinkirjoituksesta tai miettiä suomen kielioppisääntöjä. Valmiin työn voit lähettää meille oikoluettavaksi tai puhtaaksikirjoitettavaksi. Me autamme sinua loistamaan ja teemme ammattitasoista jälkeä. Voit luottaa tärkeät projektit ammattilaistemme käsiin, ja antaa meille aikataulun, jolloin tarvitset työsi valmiiksi. Jätä meille tarjouspyyntö, vastaamme sinulle kahden arkipäivän sisällä.

  Mies katsoo dokumentteja
  Mies täyttää papereita
  Puhtaaksikirjoittaja töissä

  Yksityinen kielitoimisto tarjoaa kaikki kielipalvelut saman katon alla

  Löydät meiltä koulutetut alan ammattilaiset

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen