Siirry suoraan sisältöön

Kielenkääntäjä

Kaikenkokoiset käännöstyöt ammattitaidolla

Kielenkääntäjä

Tarvitsetko kielenkääntäjää tärkeiden dokumenttien tai muiden käännöstöiden kääntämiseen? Meiltä löytyy joukko alan ammattilaisia avuksesi. Me voimme hoitaa kaikenlaiset käännöstyöt netissä, mutta voit halutessasi saapua myös paikanpäälle projektisi kanssa. Voit hoitaa meillä kaikenkokoiset projektit aina yksittäisistä dokumenteista kokonaisiin kirjoihin.

Voit saada meiltä käännöstyöt joko laillistetun kielenkääntäjän tekemänä tai sitten tavallisen kääntäjän kääntämänä. Joskus saatat tarvita laillistetun kääntäjän hoitamaan virallisia käännöksiä tärkeille dokumenteille, ja me vastaamme tarjontaan. Meiltä saat käännökset lukuisille eri kielille, sillä palkkaamme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme kysynnän mukaan. Voit ottaa meihin yhteyttä tarpeisiisi liittyen.

Toimipisteemme sijainti on Helsinki, mutta voit ottaa meihin yhteyttä mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Me toimimme netin kautta ja voimme toimittaa käännöksesi myös sähköisesti.

Jätä tarjouspyyntö

Palkkaa ammattitaitoinen kielenkääntäjä avuksesi

Löydät meiltä lukuisia ammattitaitoisia kielenkääntäjiä eri projekteihin. Tarjoamme kaikenkokoiset käännöspalvelut tarvittaessa jopa sadoilla eri kielillä. Voit ottaa meihin yhteyttä, oli tarpeenasi sitten palkata virallinen kielenkääntäjä, hoitaa muutama juridinen käännöstyö, kääntää sisältöä internettiin tai vain yksinkertaisesti ymmärtää tekstin sisältö. Kun otat meihin yhteyttä, vastaamme sinulle jopa 48 tunnin sisällä viestisi saapumisesta. Yhteydenotto meihin ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit tehdä rauhassa päätöksen. Kun aloitamme työskentelyn projektisi parissa, hoidamme sen ajoissa loppuun.

Kielitoimiston työntekijät  * Emme jaa tietojasi.

  Ammattimaiset juridiset käännöstyöt

  Juridiset käännöstyöt ovat juuri niitä, joissa ei saa jättää mitään tulkinnan varaan. Koska kyseessä on oikeustieteellisiä termejä sisältävä teksti, tulee se olla hyvin ymmärrettävää kaikilla eri kielillä. Voit saada meiltä ammattitasoista käännöspalvelua kielenkääntäjiltä, joilla on vuosien kokemus juridisten käännöstöiden parista ja he tuntevat termistön.

  Kielenkääntäjä töissä

  Laillistettu kielenkääntäjä avuksesi

  Tarvitsetko laillistetun kielenkääntäjän palveluita? Meillä työskentelee joukko laillistettuja kielenkääntäjiä, joiden kautta voit käännättää tärkeitä viranomaisille meneviä dokumentteja ja asiakirjoja. Auktorisoidun kääntäjän tekstit ovat aina laillisesti päteviä.

  Erilaisia käännöstöitä voivat olla usein esimerkiksi oikeuden päätökset, todistukset ja perintöasioihin liittyvät dokumentit, joita sinun tulee esittää kotimaan tai ulkomaan viranomaisille.

  Saat meiltä laillistetun kielenkääntäjän palvelut lukuisilla eri kielillä. Kun otat meihin yhteyttä, voit jättää meille viestillä kuvauksen tarpeistasi. Näin voimme antaa sinulle tarjouksen heti ensimmäisen viestimme yhteydessä. Voit siis saada meiltä tarjouksen jopa 48 tunnin kuluessa, ja projektisi pääsee alkuun nopeasti.

  Hoidamme kaikki käännöstyöt nopealla aikataululla. Pyrimme aloittamaan projektit viimeistään seuraavana arkipäivänä ja annamme sinulle arvion projektisi valmistumisesta.

  Työntekijät töissä
  Mies täyttää papereita
  Mies katsoo dokumentteja

  Asiakkaiden palautteet

  Käännökset suomi-englanti ja lukuisat muut kielet

  Minun tarvitsi kääntää muutama tärkeä dokumentti englannin kielelle laillistetun kääntäjän avulla. Sain tarjouksen nopeasti ja käännökset saapuivat juuri oikeaan aikaan. Olen erittäin tyytyväinen palvelun nopeuteen ja laatuun, ja tulen varmasti vielä uudelleen.

  Milla A. Suomi-englanti käännös

  Tarvitsin muutaman juridisen käännöksen ja palkkasin ammattilaisen hoitamaan sen. Hinnat olivat erittäin kilpailukykyiset ja päädyin tämän yrityksen puoleen, sillä he lupasivat aloittaa työn jo seuraavana arkipäivänä. Paljon plussaa ystävällisestä asiakaspalvelusta ja nopeudesta.

  Laila K. Juridinen käännös

  Perustin verkkokaupan, jonka sisällön halusin kääntää myös muutamalle muulle kielelle. Koska en itse osaa kirjoittaa muita kieliä täydellisesti, palkkasin kielenkääntäjän avukseni. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja asiointi kääntäjän kanssa oli helppoa. Hän otti kaikki toiveet huomioon.

  Marko H. Käännöstyö

   Käännöstyöt tarpeidesi mukaan

   Meiltä saat kaikenkokoiset käännöstyöt

   Kielitoimisto palvelee sinua kaikissa tarpeissasi. Halusitpa sitten ymmärtää vain tekstin sisällön tai kääntää erittäin tärkeitä asiakirjoja, saat meiltä oikeat ammattilaiset käyttöösi.

   Kaikki kielenkääntäjämme ovat koulutettuja. Projektistasi riippuen annamme käyttöösi sellaisen kielenkääntäjän, jolla on kokemusta juuri siitä alasta, jolle käännöksiä tarvitset. Joskus termistö on käännöksissä se kaikkein tärkein asia.

   Moni työskentelee tänä päivänä internetin välityksellä ja haluaa jopa perustaa monikielisen yrityksen. Me voimme auttaa sinua ymmärtämään tekstin sisällön tai sitten jopa kääntämään nettisivusi lukuisille eri kielille. Meillä työskentelevä kielenkääntäjä auttaa sinua saavuttamaan unelmasi ja palvelee sinua tarpeidesi mukaan. Olethan yhteyksissä jo tänään, sillä me olemme valmiina aloittamaan projektisi parissa.

   Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen