Siirry suoraan sisältöön

Oikoluku hinta

Saat meiltä kaikki kielipalvelut ammattilaisen tekemänä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä tarjous projektillesi jo tänään, me vastaamme sinulle 48 tunnin sisällä.

Jätä meille tarjouspyyntö

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 48 tunnin sisällä

Kielipalvelumme hinnat riippuvat täysin siitä, millaista palvelua meiltä tarvitset. Esimerkiksi gradun oikoluku hinta määräytyy sen mukaan kuinka pitkästä tekstistä on kyse ja haluatko meiltä myös puhtaaksikirjoittamisen palvelun päälle. Yksityinen kielitoimisto tarjoaa juuri sinulle sopivaa palvelua ja hinnoittelu tehdään sen mukaan.

Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja saat meiltä käyttöösi alan ammattilaiset. Meillä puhtaaksikirjoitus hinta ja käännöksen hinta tuovat rahoillesi vastinetta, sillä kuuntelemme toiveesi, palautamme tekstisi ajoissa ja saat ammattitason tekstin. Työntekijöillämme on vuosien kokemus takanaan ja lisäksi heiltä löytyy alalle tarvittavat diplomit ja suuri osaamistaso esimerkiksi erilaisten termistöjen parista. Voit pyytää meiltä juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ammattilaista.

Jos mielessäsi on jokin projekti, joka vaatii toteutusta, ota meihin yhteyttä sivultamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi jopa 48 tunnin sisällä ja projektisi pyrimme aloittamaan jo seuraavana arkipäivänä. Hoidamme myös pikaiset projektit alta pois, joten voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli tarvitset tekstisi nopeasti käyttöön. Yhteydenotto meihin ei sido sinua vielä mihinkään.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Tällaisia kokemuksia asiakkaillamme on meistä

  Tarvitsin pikaisesti käännöksen muutamalle lomakkeelleni suomesta ruotsin kielelle. Koska en asu Helsingissä, toimitin lomakkeet sähköisesti toimistolle. Sain valmiit lomakkeet jo seuraavana arkipäivänä ja hinnatkin olivat suhteellisen edulliset. Olen tyytyväinen saamaani palveluun.

  Tuomas Suomi-ruotsi käännöstyö

  Perustin oman verkkosivun ja halusin laajentaa yleisöäni kääntämällä sen useammalle muulle kielelle. Palkkasin avukseni ammattikääntäjän, sillä en kokenut omaa kielitaitoani tarpeeksi hyväksi. Ammattilainen hoiti asian kunnialla alusta loppuun saakka.

  Maikki H. Nettisivun käännöstyö

  Minun tarvitsisi hoitaa yhden pitkähkön artikkelin oikoluku ja palkkasin ammattilaisen puuhaan. Projekti valmistui nopeasti ja hintataso oli erittäin kohtuullinen. Aion hoitaa tulevaisuudessa kaikki muutkin projektit tätä kautta.

  Annika L. Tekstin oikoluku

   Kaikki kielipalvelut ammattitaidolla

   Tarjoamme kaikenlaiset kielipalvelut kilpailukykyiseen hintaan

   Meillä työskentelee joukko alan ammattilaisia erilaisten kielipalveluiden äärellä. Lisäksi meillä on pitkä kokemus kielipalveluiden parista ja asiakkaidemme kokemuksia lukemalla voit nähdä palvelumme tason. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja erotumme eduksemme nopealla toiminnallamme. Aloitamme projektisi jo seuraavana arkipäivänä ja toimitamme sen valmiina viimeistään lupaamanamme ajankohtana. Ota meihin yhteyttä kaikenlaisten projektien muodossa ja me annamme sinulle tarpeisiisi vastaavan ammattilaisen käyttöön.

   Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen