Siirry suoraan sisältöön

Kielipalvelut

Kaikki kielipalvelut saman katon alla
Kielenkääntäjä

Kielenkääntäjä

Tarvitseeko sinun kääntää dokumentteja tai muita tekstejä? Meiltä löytyy ammattitason kielenkääntäjä juuri sinun tarpeisiisi. Löydät meiltä lukuisat alan ammattilaiset, joilta löytyy osaamista esimerkiksi juridisiin käännöksiin. Saat meiltä käyttöösi myös laillistetut kääntäjät, mikäli haluat kääntää viranomaisille meneviä dokumentteja tai asiakirjoja.
Oikoluku

Oikoluku

Monipuoliset oikolukupalvelut

Tekstin oikoluku ammattilaisen tekemänä kannattaa etenkin silloin, jos haluaa varmistua oman tekstin laadusta. Voimme tarvittaessa myös muokata lauserakenteita, jotta tekstistäsi tulee helpommin luettavaa.
Puhtaaksikirjoitus

Puhtaaksikirjoitus

Onko mielessäsi jonkin tekstin puhtaaksikirjoitus? Tarjoamme monipuoliset puhtaaksikirjoituspalvelut alan ammattilaisilta. Voit pyytää meitä puhtaaksikirjoituksen aikana myös oikolukemaan tekstisi tai kiinnittämään huomiota tekstin luettavuuteen. Autamme sinua niin fyysisten tekstien kuin digitaalistenkin puhtaaksi lukemissa, ja toimitamme ne haluamassasi muodossa.

Pyydä tarjous projektillesi

Kielitoimiston työntekijät  * Emme jaa tietojasi.

  Tätä mieltä asiakkaamme ovat

  Asiakkaidemme palautteita meille

  Tarvitsin apua graduni puhtaaksikirjoittamisessa ja palkkasin ammattilaisen avukseni. Lopputulos oli erittäin hyvä, enkä kadu pätkääkään. Voin lämmöllä suositella palvelua myös muille ja palaan varmasti itsekin jossakin vaiheessa uuden projektin kanssa.

  Liisa P. Puhtaaksikirjoitus

  Minun piti kääntää muutamia tärkeitä dokumentteja hollannin kielelle, ja vertailin eri käännöstoimistoja keskenään. Päädyin tähän sekä edullisen hinnan että nopean palvelun vuoksi. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja annan suositukseni heille.

  Mervi K. Käännöstyö

  Halusin ammattilaisen oikolukemaan pitkän tekstin puolestani ja päädyin palkkaamaan Suomen kielitoimiston. Sain ystävällistä palvelua ja teksti valmistui nopeammin kuin osasin kuvitella. Annan myös plussaa siitä, että toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla ja sinne oli helppo löytää.

  Aleksi O. Tekstin oikoluku

   Monipuoliset kielen ammattilaiset

   Palkkaa projektiisi monipuoliset ammattilaiset

   Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen