Siirry suoraan sisältöön

Puhtaaksikirjoitus

Puhtaaksikirjoitustyö ammattilaisen tekemänä

Puhtaaksikirjoitus

Lojuuko laatikossasi tekstejä, jotka haluaisit muuttaa digitaaliseen muotoon? Vai haluatko tarkistaa digitaalisessa muodossa olevan työn sana- ja lauserakenteet sekä oikeinkirjoituksen? Siinä tapauksessa ammattitaitoinen puhtaaksikirjoittaja voi auttaa. Puhtaaksikirjoittaminen ei nimittäin ole helppoa ja se vaatii täydellistä suomen kielen osaamista.

Meiltä sujuu kaikenlainen puhtaaksikirjoitustyö. Emme ainoastaan kirjoita olemassa olevaa sisältöä digitaaliseen muotoon, vaan myös tarvittaessa muokkaamme tekstiä ja oikoluemme sen. Jos et missään tapauksessa halua tekstiä paranneltavan, sekin onnistuu. Ymmärrämme, että joskus teksti sisältää tunnearvoa, jota ei voi kadottaa. Kuuntelemme mielipiteitäsi ja otamme toiveesi huomioon.

Toimistomme sijaintina on Helsinki, mutta voit tarvittaessa myös postittaa puhtaaksikirjoitettavat työt meille. Sähköiset puhtaaksikirjoitukset onnistuvat myös. Palautamme sinulle alkuperäisen aineiston ja toimitamme lopullisen version haluamassasi muodossa.

Pyydä tarjous projektillesi

Tekstin puhtaaksikirjoitus ammattitaidolla

Meiltä onnistuu tekstin puhtaaksikirjoitus kaikissa eri muodoissa. Voit jättää meille tarjouspyynnön täyttämällä sivustoltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Vastaamme yhteydenottoihin 48 tunnin kuluessa, ja annamme sinulle arvion projektiin kuluvasta ajasta sekä sen hinnasta. Olemme kiinnostuneet kaikista projekteista, joita sinulla on mielessäsi. Oli se sitten kirjan puhtaaksikirjoitus, päiväkirja, tärkeät dokumentit tai muut lomakkeet, voit pyytää meiltä tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit rauhassa miettiä vastaustasi.

Kielitoimiston työntekijät  * Emme jaa tietojasi.

  Hinta-arvio 48 tunnin sisällä

  Monet kielitoimistot ovat palveluissaan hitaita, mutta meillä panostetaan palvelun laadun lisäksi myös nopeuteen. Meille on tärkeää, että saat projektisi loppuun mahdollisimman nopeasti, sillä odottelu ei ole kenellekään mieliksi. Annamme alustavan hinta-arvion sinulle jo 48 tunnin sisällä viestisi saapumisesta. Lopullisen hinnan voimme määritellä vasta, kun projektin laajuus on kokonaan selvillä.

  Puhtaaksikirjoittaja

  Puhtaaksikirjoitus oikoluvun kanssa

  Sinulla on mahdollisuus myös tilata oikoluku puhtaaksikirjoituksen yhteyteen. Tällöin varmistamme, ettei tekstiin ole lipsahtanut turhia kirjoitusvirheitä, pilkkuvirheitä tai muita kielioppivirheitä.

  Halutessasi voit tilata meiltä myös lauserakenteiden ja sanajärjestyksen parantelun, eli voimme kirjoittaa tekstin puhtaaksi sekä parannella sitä. Näin tekstisi on varmasti helppolukuista ja näyttää ammattitasoiselta.

  Meillä työskentelee suomen kielen ammattilaisia, mutta voit myös tilata eri kielisiä puhtaaksikirjoitustöitä meiltä. Tekstisi ei siis tarvitse olla suomenkielinen, vaan otamme vastaan myös lukuisilla eri kielillä olevia projekteja. Meiltä löytyy ammattitaitoa oikolukea, puhtaaksikirjoittaa ja tarvittaessa jopa kääntää tekstejä lukuisilla eri kielillä.

  Kun otat meihin yhteyttä, pidämme huolen, että puhtaaksikirjoitustyö tulee henkilöltä, jolla on alan ammattitaito ja tarvittava osaamistaso niin termistön kuin kielen osalta.

  Puhtaaksikirjoittaja töissä
  Mies täyttää papereita
  Mies katsoo dokumentteja

  Asiakkaiden palautteet

  Tällaisia kokemuksia asiakkaillamme on

  Palkkasin ammattilaisen hoitamaan mummoni päiväkirjan puhtaaksikirjoittamisen. Halusin saada sen digitaaliseen muotoon, mutta myös lukuisten muiden lukijoiden tavoitettaviin. Olen erittäin tyytyväinen palvelun laadusta ja lopputuloksesta. Aion ehdottomasti kääntyä yrityksen puoleen jatkossakin.

  Anne-Mari Puhtaaksikirjoitus

  Tarvitsin apua puhtaaksikirjoittamisessa ja tilasin oikoluvun samaan pakettiin. Projektini aloitettiin jo seuraavana arkipäivänä ja se valmistui nopeammin kuin minulle oli luvattu. Voin vain suositella palvelua muillekin, ja iso plussa ystävällisyydestä.

  Ari P. Puhtaaksikirjoitus

  Tarvitsin mieheni kanssa apua muutamia lomakkeiden puhtaaksikirjoittamisessa. Toivoimme palvelua pikaisesti, sillä niillä oli kiire. Saimme lopullisen version jo seuraavana arkipäivänä, enkä voi kiittää tarpeeksi. Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja suosittelemme lämmöllä muillekin.

  Tuija A. Puhtaaksikirjoitus

   Puhtaaksikirjoitustyö eri kielillä

   Alan ammattilaiset ovat valmiina auttamaan

   Kielitoimisto tarjoaa puhtaaksikirjoittamista lukuisilla eri kielillä. Kun otat meihin yhteyttä, pidämme huolen siitä, että sinun tarpeisiisi vastaava ammattilainen ottaa projektisi hoidettavakseen.

   Meiltä löytyy ammattitasoisia kielenkääntäjiä sekä muita kielen ammattilaisia. He ovat valmiina tarttumaan projektiin hyvin nopealla varoitusajalla, joten voit hoitaa myös pikaiset projektit kauttamme.

   Työntekijämme osaavat lukuisia eri kieliä, joten voit rohkeasti kysyä palvelua tarvitsemallasi kielellä. Palkkaamme jatkuvasti lisää työvoimaa, mikäli tarve niin vaatii. Meille puhtaaksikirjoitus on arkea, joten miksi jäisit itse kamppailemaan projektin kanssa, kun voisit teettää sen helposti ja nopeasti ammattilaisella? Laita meille tarjouspyyntö tulemaan jo tänään ja saata projektisi alkuun.

   Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen